Home arrow Scholen arrow Klassenreunies

Login

Statistiek

Bezoekers sinds 2008
Totaal unieke bezoekers: 724935
Bezochte pagina's: 4053139
Aantal members: 1883

Gegevens per maand
Bezoekers deze maand: 15995
Pagina's deze maand: 36975

Wie zijn er online?

We hebben 2 gasten online
Klassenreunies E-mail
Geschreven door harry schonewille   
Sunday 21 September 2008
Hier staat alle informatie met betrekking tot de klassenreunies die in Honselersdijk gehouden zijn of zullen gehouden worden. Wie zin heeft om een klassenreunie te houden kan via onze site hulp krijgen om het te organiseren.
                       

Oproep; iedere (ex) leerling van Honselersdijkse scholen aanmelden als member

Honselersdijk 2008 
- Nu we zo een tijdje bezig zijn gaan we ook zien hoe zaken praktisch gezien beter kunnen lopen. Tot nu toe werden alleen email adressen doorgegeven aan ons voor specifieke klassenreunies. Dat is in beperkte mate goed maar echt lekker werkt het niet, toch nog veel te omslachtig in het verzamelen van adressen tussen alle mails door. Kan dat nou niet anders? Daarom het volgende

                        Je eigen klassenreunie regelen via Honselersdijkers.nl

Iedereen die ooit op school heeft gezeten in Honselersdijk kan zich beter aanmelden als member van onze site. Wij spreken uit eigen ervaring en wel hierom;
Ten eerste kan iedereen die in de toekomst ooit zelf een klassenreunie wilt opzetten, alle gegevens van de juiste (ex) leerlingen vergaren op deze site. Dat scheelt veel zoekwerk op scholensites waar je soms ook nog voor moet betalen. Vermeld dan wel bij je aanmelding wat praktische gegevens waarvan jij denkt dat het nut kan hebben naar anderen toe.

Ten tweede; Voor ons is het ook veel gemakkelijker want we kunnen veel sneller bepaalde gegevens achterhalen om mensen met elkaar in contact te brengen of je kunt zelf contact opnemen met oude vrienden of vriendinnen via de membership. Je bepaald uiteindelijk wel zelf wat je openbaar wilt maken aan gegevens als je er schroom mee hebt, maar weet dat we alles kunnen inzien


Zo hebben we niet alleen de grootste collectie school en klassenfoto 's maar aanstonds ook de grootste databank van Honselersdijk met leraren en leerlingengegevens. Meld je dus vandaag nog aan.

                               Klassenreunie 1 van klas 6 uit seizoen 1977 - 1978

                                                      Klas 6 van 1978 - 1979 
 
                                     Van links naar rechts en van boven naar beneden

1e rij; Ada van Spronsen, Maya Penning, Anja van den Bos, Ellen Prins, Mirjam van Dien, Harry van Velden, Corjan Treffers, Henri Valstar, Marcel den Haan, Gerlinde Groeneveld , Dick Valstar en Edwin Valstar.
2e rij; Jolien Braat, Diane Ophorst, Miranda Eisbergen, Karin Zonneveld, Anja de Vries, Meester Ies Dekker, Corrine van der Kaay, Ingrid den Harder, Harry Schonewille, Arina Vink, Arie Drenth en Andre Penning.
3e rij; Janneke Breukel, Marjan Penning, Els Lobbezoo, Marion Prins, Annette Langenberg, Petra Hofland, Lia Luchtenburg, Siska Valstar, Martin Honselaar, Hans van der Vlis, John Visser en  Kees Groen. 

De overige klasgenoten die in de andere 6e klas zaten zijn; Ingrid Baljeu, Dick Breugem, Tino van Dop, Christa Plomp, Angela Rodenkerken en Lianne Vermeer.

De dikgedrukte namen zijn al aangemeld, de rest nog niet.

Honselersdijk 20 September - Vanmiddag om 16.00 gaat het gebeuren. Angela Rodekerken belde nog op om de weg te vragen, het gaat goed druk worden en we hebben in Honselersdijk schitterend weer momenteel. Veel foto en camerawerk vanmiddag dus voor de liefhebbers. Tot ziens bij Aad Scholtes


                                                         Nog drie dagen

Honselersdijk 17 September -
Over drie dagen is het dan eindelijk zover, maar eerst nog een paar mededelingen. Corjan Treffers heeft laten weten aanwezig te zijn ivm zijn werk wist hij het nog niet eerder. En........voordat we het vergeten zijn, de wederhelften van de klasgenoten zijn ook welkom hoor. Wie dus nog twijfelde mag gewoon weten dat het geen enkel probleem is.


                                           Nog meer aanmeldingen

Honselersdijk 13 September -
Het reünievirus blijft om zich heen grijpen. Hans van der Vlis, Dick Breugem en Anette Langenberg (die al een tijd ook de mooie achternaam Schonewille mag gebruiken), hebben laten weten ook aanwezig te zullen zijn aanstaande zaterdag. Over  virussen gesproken; de gastheer heeft een vervelend virusje opgelopen afgelopen week. In eerste instantie werd gedacht aan een verstandskies die dwarszat, maar dat bleek, na getrokken te zijn, niet de boosdoener.
Gevolg is dat de persoon in kwestie letterlijk met een scheef gezicht opgezadeld zit. Als dat virus in het gehoor komt kan het gezichtzenuwen kort of langere tijd  lamleggen. Niet pijnlijk maar wel lastig met eten, drinken, (vooral)met praten en lachen, als de ene kant van het gezicht nog wel wil en de andere kant niet. Dus schrik niet zaterdag met een aantal weken zijn dergelijke problemen waarschijnlijk automatisch hersteld.
 
 


                                             Laatste reunie nieuws

Honselersdijk 10 September -
Vanuit Marokko kregen we een email van Mirjam d'  Artagnan - van Dien dat ze helaas niet aanwezig kan zijn bij de reunie. Dat was al bekend maar als ze even de gelegenheid had gekregen dan zou ze op zeker gekomen zijn. Mirjam is getrouwd met een Fransman en heeft twee kinderen; omwille van zijn werk moeten ze nog al eens verhuizen. Ze heeft al eerder in Marokko gewoond van 2001 tot 2003. Langs deze weg wil ze iedereen de groeten doen en ze ziet uit naar de foto 's die gemaakt gaan worden, (plus korte film). Ook Christa Plomp heeft laten weten te komen op de reunie. We hadden eerst op ruim 20 personen gerekend maar dat gaat nu al over de 30.


                           Stand van zaken na de emailronde

Honselersdijk 7 September -
Nadat zaterdag alle klasgenoten en meester Dekker een mail hadden gekregen ter herinnering aan de reunie, hebben we alweer een paar leuke reacties binnengekregen. We hebben begrepen dat we per ongeluk de mails dubbel hebben verstuurd. Dat kwam doordat er problemen waren met het email adres van meester Vrijenhoek wat we verkeerd hadden ingetypt. Zo leek alles verkeerd te zijn gegaan en moesten we het 1 voor 1 doen om te voorkomen dat de mails niet aan zouden komen. Het emailadres van Henri Valstar hebben we via Corjan Treffers gekregen dus dat is al geregeld.

Maar goed.....het 'reuniegevoel' begint nu toch echt los te komen. Tino van Dop, Jolien Braat, Diane Ophorst en Els Horlings zullen er ook bij zijn zo hebben zij te kennen gegeven. We hadden al op 20 personen gerekend maar dat gaat eerder richting de 30 nu. Wie nog andere foto 's heeft van de 6e klas of wat ander leuk nieuws, stuur het op. Meer nieuws hieronder.


                                    Laatste update klassenreunie 1978

Honselersdijk 6 September - Over twee weken is het dan zover; de eerste klassenreunie van klas 6 uit 1978 wordt dan een feit. Tot nu toe hebben ruim 30 ex klasgenoten zich aangemeld op de site en al 15 laten weten dat ze er op zeker bij zullen zijn zaterdagmiddag 20 September om 16.00 bij Scholtes Cafetaria; Robert Dijkhuizen is de laatste die heeft laten weten te komen.
Vier hebben aangegeven er niet bij te kunnen zijn vanwege omstandigheden. Anja van den Bos, Mirjam van Dien die net naar Marocco is gegaan waar haar man moet werken, Dick Valstar die voor een oliemaatschappij werkt in Qatar, en Maya Penning.  
 
Aad Scholtes zal een gedeelte van de zaak afzetten voor de reunisten en vind het een leuk idee dat we er gaan samenkomen. Laat weten dat je komt, des te meer ruimte we krijgen aldaar we zullen dat volgende week dan nog kunnen vermelden voor de klasgenoten die verder in het land wonen; die zijn dan dubbel gemotiveerd.
De verwachtingen van een aantal ex klasgenoten is hooggespannen zo hebben ze laten weten, en ja, 30 jaar geleden is een heel tijdje geleden. Zullen we elkaar nog herkennen? Iedereen heeft een mail gekregen ter herinnering over 14 dagen. Wie nog geen bericht heeft geschreven kan dat alsnog doen. Op het forum staan al wat berichten van klasgenoten. Onderaan deze pagina kan je ook reageren, dan hoef je niet in te loggen, er staan er al een paar.

                                            Wie komen er nog meer?

We hebben ook contact gezocht met een aantal leraren en een lerares of die erbij wilden zijn. Die waren uiteraard direct enthousiast en wilden maar wat graag komen. Meester Zuurveld kan niet komen omdat hij zelf een reunie heeft van de kweekschool, zo liet zijn vrouw ons weten.
Maar.........meester Vreijenhoek, meester Koenen, meester Dekker en jufffrouw Withaar zullen er ook bij zijn. Bij al deze onderwijzers hebben wij in de klas gezeten. Wie zijn we vergeten? Ja juffrouw van Buren en natuurlijk hadden we meester Brouwer die helaas al niet meer leeft

                                             De allerlaatste ontwikkelingen

Meester Koenen, nu hoofdmeester op de nieuwe school 'De Hoeksteen' was zijn stem kwijt maar wilde toch nog in het kort, zij het fluisterend, ons te woord staan aan de telefoon. We hopen dat hij zijn stem weer terug heeft met 14 dagen. Waarschijnlijk heeft hij een koudje gevat, maar deze week zijn ook de scholen weer begonnen. Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat deze eerste week iets teveel stemvolume nodig was om de kinderen in het gareel te houden.

En wat Juffrouw Withaar betreft, daar gaat en ging de roddel dat ze gescheiden zou zijn. Dat gerucht heeft ze zelf bevestigd toen wij haar belden. Wat blijk nu het geval? Ze antwoordde ons met haar meisjesachternaam Ruis, iets wat ze wel vaker doet. Daarmee is de vergissing in de wereld gekomen dat ze van haar man af zou zijn maar... ze woont nog steeds met dezelfde man samen en is al ruim 37 jaar gelukkig getrouwd, zo liet ze ons weten. Hiermee is deze roddel naar het rijk van de fabelen geholpen.

                                                      Het schema

Indeling als volgt; Rond 16.00 wordt iedereen geacht aanwezig te zijn. Tussen 17.30 - 18.00 de fotosessie. Daarna kan men of blijven eten aldaar of naar huis gaan wie er dan behoefte aan heeft, iedereen is vrij om dat te kiezen. Een aantal klasgenoten blijft op zeker daar eten en om 20.00 willen we het afsluiten.
Wie dan nog verder wil gaan kan dat zelf bepalen. Er was al geopperd om in een nabijgelegen café nog een afzakkertje te gaan halen.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je behalve terug te mailen ook nog bellen met 06 300 90 416

Volgende weekend de laatste update en anders tot ziens.   

Honselersdijk 17 Augustus -
Martin Honselaar heeft te kennen gegeven zeker aanwezig te zullen zijn bij de reunie op 20 September. Ondanks dat niet iedereen nog te kennen heeft gegeven via onze site te zullen komen, is ons wel duidelijk geworden dat het nog druk kan gaan worden bij Cafetaria Scholtes. Wij zullen in ieder geval nog een e-mail ter herinnering sturen een week voor de aanvang, zodat zoveel mogelijk mensen nog kunnen reageren via het forum op onze oproep.
Ook bij Cafetariahouder Aad Scholtes is het initiatief van een klassenreunie in zijn zaak met enthousiasme ontvangen. Niet eerder zijn in zijn zaak dergelijke meetings gehouden; iedereen die op die dag hoopt te komen ziet er met verwachting naar uit. Onderaan de pagina en op het forum kan je reageren.

   
     Eén van de reünisten die er ook zal komen is Arie Drenth

                                    Aanmeldingen druppelen binnen

Honselersdijk 8 Juli
- Sinds de klassenreunie in aangepaste vorm is gepresenteerd hebben al ruim 12 klasgenoten gereageerd. Eindelijk begint de trein op gang te komen.
Drie gaven aan niet te kunnen komen op 20 September (zie meer eerdere berichten hieronder); Anja van den Bos, Maya Penning en Mirjam van Dien.

Degenen die deze week al hebben laten weten er op zeker bij te willen zijn, zijn; Arie Drenth, Petra Hofland, Karin Zonneveld, Arina Vink, Janneke Breukel, John Visser, Fleur Doelman, Anette Langenberg, Marjan Penning en Harry Schonewille. Maar daar blijft het op zeker niet bij.
Sommigen zullen misschien denken; moet dat nou voor de derde keer je aanmelden? Ja, want ook leraren die van verre moeten komen, willen we middels jullie berichten op deze site laten zien dat het nu echt doorgaat. Heb je dus nog geen bericht geschreven op het forum (bij schoolreunie), doe het dan. Wel eerst even inschrijven als member want anders lukt het niet. Of zet een berichtje hier onderaan, dat is nog makkelijker. 
                                                 

                              Klassenreunie opgezet in aangepaste vorm

Honselersdijk 29 Juni -
Na de mededeling dat we onder de huidige omstandigheden de schoolreunie in de vorige opzet niet konden houden, zijn er toch nog een aantal reacties gekomen waardoor er de mogelijkheid bestaat om op een andere manier alsnog voor geïnteresseerden tot een samenzijn te komen. In overleg met Arina Vink is het volgende plan bedacht. De datum is het zelfde als gepland.

Zaterdagmiddag 20 September om 16.00 verzamelen bij cafetaria Scholtes alwaar een hoek gereserveerd is voor de reunisten. Om half zes willen we dan een fotosessie gaan houden voor ons allen. Wie alleen even langs wil komen kan dan daarna vertrekken, maar de bedoeling is dat we bij Scholtes blijven eten. Daarna is het de mogelijkheid om bij één van de café s in Honselersdijk een gezellig drankje te gaan halen. Omdat er dit keer niets afgehuurd is en er geen eten is besteld zijn de kosten voor een ieder zelf en is het geen probleem mocht er iets tussenkomen. Wij geloven in een onvergetelijke middag.

                           Laat even een berichtje achter hieronder of op het forum

 De één woont dichterbij dan de ander, dus is het voor de verre liefhebber wel leuk om te weten wie er wel willen komen. Ben jij zeker van plan te komen, zet dan hier even een klein berichtje onder met je naam, zodat er een levende chat ontstaat voor iedereen. Wij plaatsen dan we een update tussendoor over de stand van zaken. Ook kan iedereen middels het forum communiceren met elkaar. Rechts boven kan je zien of er dan nieuwe berichten erbij zijn gekomen. Veel succes ermee.  
The one and only Meester Ies Dekker anno 2008

   
08-09-2008 07:29
 
krijg er helemaal zin in, ben vooral benieuwd naar mn oude vriendinnetje angela die toen jammer genoeg ging verhuizen 
gezellig 
christa plomp
 
christa starrenburg
30-06-2008 19:28
 
Wie zal ik herkennen, en wat is er van iedereen geworden? Ik ben benieuwd
 
Janneke de Vos-Breukel
30-06-2008 18:51
 
Ik ben blij dat jullie toch een leuk alternatief bedacht hebben! 
Ik zal er zeker zijn! 
Ben wel heel erg nieuwsgierig wie er allemaal komen. hopelijk laat iedereen snel wat weten.
 
john visser
25-06-2008 17:58
 
P.S. Deze keer gaat het wel door daar kan niets meer tussen komen. 
 
Harry Schonewille
 

                      Klassenreunie 2  Klas 5 van zeizoen 1950 - 1951


   
                                   Klik foto aan voor duidelijke vergroting

Bovenste rij; ?, Herman Laarman, Tom de Lange, Wil v.d. Eijk, Lenie Spruit, Clazien Schut, Ida Hofland, Wil Valstar-Boon, Ditske van der Houwen-van Dalen, Mevrouw H.M. (Hieke) Penning-Kuyvenhoven, Jannie van de Bogaard, Herman Vellekoop, Piet Koornneef

Middelste rij ?, Lenie van Staalduinen, Nettie Buitelaar, Arda Prins, Wil Verduin-Prins, Nel Verheij, Gerda Vreugdenhil, Adrie Lugtenburg-Broer, Florie Lindhout-Kruithof, Gerda Vreugdenhil, Jopie Aarnoutse, Elly Eising, Miep Bokma, Nel v.d. Gaag, ?

Onderste rij; Jan v.d. Eijk, ? ,Piet Stigter, Nico Valstar, Piet Penning, ...Vreugdenhil, Jan Prins, ... De Bruyn, Paul Herwijnen, Leen Valstar, Jaap v.d. Eijk, Jaap Baljeu

De onderwijzers die op de foto staan zijn mevrouw Van Kempen (links) en de heer Hogeweg (rechts).


Wij, Ditske van der Houwen-van Dalen en Wil Valstar-Boon, willen graag een reünie organiseren van de klas op deze foto. Het gaat waarschijnlijk om de 4e/5e klas van de School met den Bijbel rond 1950/1951.Zat u in de periode 1950/1951 in de 4e/5e klas van de School met den Bijbel en herkent u zichzelf op onderstaande foto? Neem dan contact op met Ditske van der Houwen-van Dalen (              0174-641393       ) of Wil Valstar-Boon(              0174-625350       ) of mail naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
  

Laatst geupdate op ( Saturday 04 October 2008 )
 
 
   
 
© 2019 HONSELERSDIJKERS.NL... De informatie en preventie website voor de Honselersdijker
Deze website is u aangeboden door Frank Bokhorst.