Home arrow Dynamo feest

Login

Statistiek

Bezoekers sinds 2008
Totaal unieke bezoekers: 730376
Bezochte pagina's: 4098334
Aantal members: 1956

Gegevens per maand
Bezoekers deze maand: 16361
Pagina's deze maand: 32798

Wie zijn er online?

Soos Dynamo nieuws E-mail
Geschreven door harry schonewille   
Saturday 27 September 2008
Aanverwante pagina 's van de Soos Dynamo reunie 2009 en vervolg

1. De Ledenlijst                                                  4. Soos de Poel in Oud Rehoboth
2. De laatste updates                                        5. Op het oude Kasteel
3. De pasfoto s van toen                                   6. Het eerste Soos Journaal 
7. Reageren op het forum                                8. Eindelijk op de eigen stek


                          Lagere opkomst maar wel gezellige avond reünie

Honselersdijk 6 september - De reunie van soos Dynamo zaterdagavond is qua opkomst minder succesvol geweest als was gehoopt. Maar voor de geschatte 60 bezoekers die er uiteindelijk wel kwamen, was het een onvergetelijke avond vol met het ophalen van leuke herinneringen.de assistentes die het prima deden achter de bar; Ester en Kimberley

Sommige oud leden waren toch uit het binnenland speciaal voor de reunie afgereisd naar Honselersdijk. Het weerzien na zoveel jaren bracht leuke gesprekken op gang.Ook erelid Jelle Steringa en oud voorzitter Jac Valstar keken op een gezellige avond terug. Leo de Wilde nam nog een speciaal fotoboekje mee met aantekeningen van toen.En oud dj John Vink kon het niet nalaten nog even een paar lekkere Italootjes in de soos te draaien.

Volgens de organisatoren had de reunie gewoon in de soos gehouden kunnen worden achteraf gezien en was het Rehoboth gebouw erbij nemen niet nodig geweest. 'Dan was de avond volledig geslaagd geweest. Maar het risico te nemen als er 30 of 40 meer waren gekomen, mochten we gewoon niet nemen. We zijn daardoor wel met de kosten blijven zitten helaas. Dat is een inschatingsfout geweest.'

Van de overigens hele gezellige avond zijn nog de nodige foto 's genomen die geplaatst zijn op Honselersdijkers.nl. De liefhebbers kunnen die eventueel nabestellen. De bezoekers die geweest zijn lieten net als de crew weten dat de reunie voor herhaling vatbaar is.


Honselersdijk 3 september - Nog een paar dagen en dan barst het feest los aan het Poeldijksepad. Henk en Harry hebben woensdagavond de laatste updates voor de grote reünie in een 8 minuten durende video opgenomen. Ook is er op verzoek van de moeder een speciale pagina ingericht voor een oud soos lid die 16 jaar geleden helaas kwam te overlijden.

Daarover meer toelichting in de video zelf. Zaterdagmiddag wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding voor de avond. Die begint om 20.00.

De speciale pagina die we hebben gemaakt en ingericht is door de moeder van Roland Zeegers vind u hier.


                      Terugblik met de voormalige voorzitter van Dynamo

Honselersdijk 30 augustus – De voorbereidingen voor de Dynamo reünie zijn in volle gang. Afgelopen week is ieder uur op de WOS TV het interview met Pieter en Harry te zien geweest; daar zijn leuke reacties op binnengekomen en een aantal nieuwe aanmeldingen. Geschat wordt dat minimaal 150-200 mensen zullen komen naar het feest aanstaande zaterdag.
Deze week heeft de redactie een interview gehad met de toenmalige voorzitter van Dynamo gehad die het langst de titel als voorzitter bekleed heeft, Jac. Valstar. Hij zal ook aanwezig zijn op de reünie zo heeft hij laten weten. We hebben hem een aantal vragen gesteld over zijn kijk op het verleden.

Hoe bent u voorzitter geworden van Soos Dynamo?
Toen de soos begon eind 70er jaren heette het nog soos de Poel. Kees Voogd is de allereerste voorzitter geweest van de soos van 1978 tot 1980. Ik had met hem afgesproken dat hij het eerst een paar jaar voorzitter zou zijn, dan zou ik het daarna van hem overnemen. Zo gezegd zo gedaan, na twee jaar heb ik het stokje overgenomen van hem; dat heb ik vervolgens 11 jaar mogen doen van 1980 tot 1991.

Hoe vond u het om voorzitter van de soos te zijn?
Ik vond het erg leuk; ik heb er veel van genoten. Natuurlijk waren er ook problemen die opgelost moesten worden. Zoals een aantal raddraaiers die er altijd in een club zijn of mensen die er tegenin gingen. Daar heb ik de paar grootsten van gevraagd om in het bestuur te komen zitten. Dat heeft prima gewerkt en zo kreeg je de boel weer rustig.

Ook waren er problemen met de kerkelijke achterban. 'Met de toenmalige koster Trouw hebben de jongens een keer een geintje uitgehaald. Daar hadden ze aan het einde van een weekend een aantal lege flessen Whisky expres op de bar laten staan. Dus toen de koster na het weekend ging kijken vond hij lege drankflessen in de soos. Die gaf dat weer door aan de kerkraad en daar is een hele rel uit voortgekomen, omdat men dacht dat er sterke drank geschonken werd. En dat ging een aantal mensen iets te ver voor een kerkelijke soos. Toen heeft men overwogen om alcoholische dranken te gaan verbieden in de soos. Dat is later wel weer goed gekomen.'

De meeste trieste gebeurtenis.
Tijdens het gesprek schiet Jac. opeens iets te binnen. ‘Het meest trieste wat we ooit hebben meegemaakt en het dieptepunt van het hele soosbestaan was een dropping in Limburg, eind september 1985. Elk jaar was er een dropping maar die ene keer liep dat met fatale gevolgen af. Tijdens die dropping liepen de jongeren langs de weg en werd er een meisje geschept door een dronken bestuurder. Ze overleefde de aanrijding niet; het ging om één van de meisjes van Voorberg, Arianne. Ze was 15-16 jaar toen het gebeurde. Ik werd opgebeld met de mededeling wat er gebeurd was en samen met Kees Voogd zijn we het toen diezelfde nacht aan de ouders wezen vertellen. Dat vergeet je nooit meer.’

'Een andere minder leuke ervaring was de brand in 1978 van het oude Rehobothgebouw aan het Poeldijksepad. De jeugd had net alles opgeknapt toen het in brand werd gestoken. Maar daar hebben we uiteindelijk alleen maar profijt van gehad. We hebben er een mooier gebouw voor teruggekregen.’

Komende week zal er nog een Dynamo journaal worden gezet op internet. Alle leden zullen daarvan op de hoogte worden gesteld.                                                        PR Soos Dynamo knalt
 
Honselersdijk 25 augustus - De PR voor de Soos Dynamo draait momenteel op volle toeren. Maandagavond moesten Henk van der Plas en Harry Schonewille naar de studio van de WOS om tekst en uitleg te geven over deze eerste reünie. Henk die belast is met de PR heeft er beslist geen gras over laten groeien. Ook op de WOS TV is elk uur rond 10 over half van elk uur een interview te zien

In Honselersdijk en omgeving hangen oranje folders en ook in Maasdijk zijn dinsdagmiddag 500-600 flyers huis aan huis bezorgd om mensen behalve met de site, bekend te maken met de voorgenomen reünie. Met dank aan Dhr. van Dijk van de Read Shop uit de Dijkstraat voor het beschikbaar stellen van de folders.

De toenmalige voorzitter van de Soos Jac Valstar, die de taak 11 jaar waar heeft genomen,  heeft te kennen gegeven op 5 September ook aanwezig te zullen zijn. Een interview met hem zullen we later op de site neerzetten plus nog een paar Dynamo journaals over de avond zelf.


Meer info zie Dynamo reünie link


              Soos Dynamo interview op de WOS

Honselersdijk 15 augustus - Zaterdagmiddag heeft Plus TV van de WOS in Honselersdijk bij Dynamo opnames gemaakt voor de grote Dynamo reunie die over drie weken zal plaatsvinden aldaar.
De uitzending van dat interview met Pieter Hofland en Harry Schonewille zal over één week op maandag 24 augustus ieder uur de WOS te zien zijn. Volgens interviewer Ton Kolmeijer, die zelfs op Hyves tot zijn eigen verbazing een echte fanclub heeft, trekken de uitzendingen van Plus TV wekelijks zo 'n 80 tot 90.000 kijkers. Binnenkort zullen die opnames ook op onze website te zien zijn.

Tevens is de redactie nog bezig met een interview in het AD/Westland.

De komende weken zullen meerdere berichten nog geplaatst worden in de media waaronder nog wat eigen Dynamo journaals op westlandmovies.nl.


                                                      Laatste stand van zaken

Honselersdijk 2 augustus - Het is wegens drukte de laatste maanden betrekkelijk rustig gebleven omtrent de berichtgeving van de eerste grote Soos Dynamo reunie. Maar de tijd begint aardig te dringen en over ruim een maand is het al zover. Op 5 September 2009 barst het feest los in het Rehobothgebouw en Dynamo zelf. Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd?

De band die wilde komen spelen ter gelegenheid van de reunie had helaas bezettingsproblemen. Daardoor kon ze niet in optimale sterkte optreden en hebben de bandleden toch hun voornemens moeten herzien. Er komt dus geen band optreden op 5 September.

De heren van drive Inn discotheek X-treme hebben laten weten dat ze op beide locaties de muziek kunnen regelen. Wie als ex-jock toch nog een gokje achter de knoppen wil wagen kan zich altijd nog aanmelden ter plaatse op het feest. Ook zal er op verzoek gedraaid worden de hele avond door.

Verder zal er de hele avond door foto s en videoopnames gemaakt worden door de crew van Westlanders.nu. Foto 's zijn later na te bestellen; tevens bestaat de mogelijkheid om groepsfoto s te maken op de avond zelf. Later meer hierover.

Er was in Maart al een eerste Dynamojournaal gemaakt op video; er komen er zeker nog twee aan de komende maand waar Henk en Harry meer informatie zullen delen over het feest zelf.

Vanaf heden kunnen alleen members nog op het platform berichten plaatsen; de site werd overspoeld met spamberichten vandaar.

In eerste instantie werd de reunie opgezet voor de mensen uit de beginfase, maar aangezien het een unieke gebeurtenis is en er meer mensen uit de 90er jaren erbij willen zijn is de opzet iets veranderd. Was je ooit lid of kwam je regelmatig in de Soos, meld je dan wel aan.

De redactie is ook door Plus TV van de WOS benaderd om wat meer tekst en uitleg te geven over dit unieke feest. Blijf je aanmelden als je dat nog niet gedaan heb per email of SMS. 


                             SMSen en special act voor Soos reünie

Honselersdijk 12 juni - De Soos Dynamo reuniekoorts begint toch langzamerhand los te komen. Met nog twaalf weken voor de boeg komen er steeds meer aanmeldingen binnen maar niet per sé per e-mail zoals gehoopt. Voor de organisatie is het belangrijk te weten met hoeveel mensen er rekening gehouden moet worden en we hebben begrepen dat niet iedereen op internet actief is.

Geschat wordt dat er tussen de 150 en 500 man kan komen opdagen. Daarom de volgende mededeling.

Vanaf heden kunnen ex Dynamo bezoekers die op 5 September erbij willen zijn zich ook per SMS aanmelden. SMS je naam dan naar 06-300 90 416. Dan vermelden wij je op de lijst.  


En nog verder goed nieuws is dat er een speciale act op de avond zelf in de maak is. De crew is benaderd door iemand die met een paar andere leden een leuke verrassing voor de avond in petto heeft. Iets wat geheel in de stijl van vroeger past. Wij waren direct enthousiast.

Momenteel doen Henk van der Plas en Harry Schonewille in de hoofdlijnen de voorbereidingen voor de reünie. Henk heeft al een aantal vrijwilligers weten op te trommelen en zal de invulling in de Soos verzorgen. Wegens drukte hebben we nog geen tijd gehad om de oud voorzitter Jac Valstar te bezoeken, maar hij vindt het allemaal wel leuk zo liet hij aan de telefoon weten. Samen met het tweede Dynamo journaal zal dit exclusieve interview te zien zijn binnenkort.
                                          Hoe gaat 5 September eruit zien?

Honselersdijk 27 mei - Na heel wat voorbereidingen en informatie die al op de site staat is het nu eindelijk tijd geworden om te kijken hoe de grote reünie er op avond zelf eruit gaat zien. Op twee locaties zal het feest gevierd gaan worden; in de Soos en in Rehoboth zelf. Aangezien er minimaal 150 en maximaal 400 man verwacht worden, is de Soos zelf een veel te klein gebouw. Toch willen de reünisten wel de sfeer van toen proeven en zal de Soos ingericht worden met oude foto 's en ander materiaal van toen. Wie nog wat archiefmateriaal heeft kan het aanleveren per mail of neem contact met ons op.

In het Rehobothgebouw zal een drive- in discotheek muziek uit de oude jaren op verzoek draaien. De aanvang van de reünie is 20.00 en de bar zal tot 0.30 open zijn. Om 1.00 willen we het feest dan afgesloten hebben. Ervaring in het verleden heeft bewezen om vooral niet te laat te komen, want de tijd vliegt meestal om als het gezellig is.

Wat de financiële opzet betreft het volgende; er wordt géén entree gevraagd. Wel zullen de drankjes € 2,- per consumptie bedragen. Daarmee willen we de kosten voor alles voor betalen. Alleen in Rehoboth zal er een bar staan; in de Soos niet.

Wie nog met leuke ideeën aankomt  ter verrijking van deze unieke avond, is er altijd ruimte. Groepsfoto 's kunnen er gemaakt worden; gewoon de fotografen aantikken die je tegenkomt. Van de avond kunnen foto 's nabesteld worden bij de redactie.

 
       

Tot zover deze update; het volgende Soos Dynamo journaal komt er binnenkort weer aan en hopen we deze cowboy, de toenmalige voorzitter Jac Valstar met een bezoekje te mogen vereren.

De Intertainers.

P.s. Meld je zo snel mogelijk aan als je het nog niet gedaan hebt. In verband met organisatie opzet is dat prettiger.
                                      Soos Dynamo op zijn huidige stek (deel 3 slot)Honselersdijk 13 april
- Nadat de soos tijdelijk een paar jaar op 'Het Kasteel' gebivakeerd had, kreeg het dan uiteindelijk zijn eigen stek Achter de Dijk. En aan activiteiten ontbrak het niet. Kerstfeest, Sinterklaas en allerlei thema 's passeerden de revue. Een zomerse avond, oosterse buikdans, middeleeuwse taferelen in de stijl  a lá Vinkenhorst en een echt Wilde Westen, niets was te gek voor de leden in de tachtiger jaren. Dynamo werd een begrip in het Westland.De laatste 74 foto 's van de drieluik is hiermee een feit. Er zijn nog een aantal mensen  die zelf ook nog foto 's hebben toegezegd te zullen sturen. Die gaan we erachter plakken zodra ze binnen zijn. Met nog een kleine 5 maanden voor de boeg is duidelijk dat al steeds meer mensen van de reunie op de hoogte zijn. Helaas lopen de aanmeldingen nog  niet storm; oud leden die van ver komen zouden graag zeker willen weten of hun vrienden ook komen zo is aan de redactie gemeld.

Het heeft geen haast met nog een aantal maanden te gaan maar gezien de vakantietijd is het wijs om je toch nu al aan te melden per mail. En wie nog tips of aanvulling heeft kan dat doorgeven. De bedoeling is om de avond van 20.00 tot 0.30 te laten lopen op zaterdag 5 September. Uit eigen ervaring vorig jaar met een klassenreünie is dat kort zat, dus kom vroeg als je optimaal wilt genieten van de avond. Per massamail zullen we alle leden nog even oproepen mee te denken en kijken.

Binnenkort volgen nog een paar updates en een paar Dynamo journaals op video van Henk en Harry. Ook staat in de planning om de toenmalige voorzitter Jaq Valstar met een bezoek te vereren. Ook daar komen opnames van te staan op internet.

De foto 's van de laatste sessie staan hier.

                                           Soos Dynamo op 'Het Kasteel' (deel 2)Honselersdijk 29 maart -
Nadat het Rehobothgebouw aan de Poeldijksepad tot de grond toe was afgebrand, moesten de leden van toen nog 'Soos de Poel' op zoek naar een nieuw onderkomen zolang Rehoboth nog niet herbouwd was. Sport Vereniging Honselersdijk (SVH) was net verhuisd naar een locatie aan de Strijp en het oude gebouw stond al geruime tijd leeg. Het zag er niet meer uit, alles was dichtgetimmerd, maar de leden stortten zich met volle overgave op de renovatie van het gebouw.
Na verloop van tijd toen de verbouwing een feit was, kon het Kasteel worden ingericht. De heren klussers, Bert Verweij, Leen van Mens, Koos Middendorp en Flip Looye op bovenstaande foto moesten soms even bijkomen van alle drukte.Vierwielaandrijving was begin jaren 80 nog iets wat niet zo gewoon was als tegenwoordig. De vrachtwagen die voorzitter 'Sjaak' Valstar beschikbaar had gesteld om het meubilair te verplaatsen, kwam vast te zitten in de modder. Maar ook deze tegenslag werd overwonnen. Toen alles op zijn plaats stond en af was kon de toenmalige dominee van de Gereformeerde kerk, de Boer, de officiele opening verrichten van de nieuwe Soos Dynamo. Foto 's van de verbouwing en opening staan hier vermeld.

Wie zelf nog oud materiaal of exacte data weet van alle gebeurtenissen uit die fase kan dat mailen. Volgende keer het tweede Dynamo journaal door Harry en van der P met de laatste ontwikkelingen van het grote feest.

                                           De eerste fase van Soos de PoelHonselersdijk 15 maart -
De eerste fotosessie van de soos ten tijde van het Oude Rehobothgebouw is nu geplaatst in een apart fotoboek. De originele naam was eertijds Soos de Poel voor wie het nog niet wist. Wie zelf nog oud materiaal heeft kan dat opsturen per mail, dan plaatsen we het erbij. Een eerste impressie van de leden gemaakt door Henk van der Plas in zijn verscheidenheid. Ook het klussen in het gebouw werd door de leden met veel plezier gedaan. Een eigen band, oliebollen bakken, toneelspelen, Sinterklaas met ziekenbezoek en gewoon gek doen op de foto, het staat er allemaal op.
Helaas kwam aan die leuke tijd abrupt een einde toen een grote brand van zaterdag op zondag, die aangestoken bleek te zijn, het hele oude Rehobothgebouw in de as legde. Ook daar zijn foto 's van gemaakt en eindigde hiermee de eerste fase van het Soos leven. Maar met zulke actieve leden kon het natuurlijk niet anders dan dat er een vervolg zou komen, maar daarover later meer fotomateriaal.

                                     Voor alle duidelijkheid.

De Soos in zijn huidige vorm zal gewoon open zijn op de dag van de reünie. Een bezorgd oud lid dacht dat dat niet zo zou zijn. We zoeken slechts ex DJ's die eventueel voor de muziek kunnen zorgen aldaar. Henk zal zelf nog  de foto 's van passende tekst voorzien en informatie verstrekken.

Binnenkort zullen we de tweede fase op de site zetten, dat is de tijd dat Dynamo in het Kasteel zat; ook daar zal een aparte map gemaakt van worden. En fase drie is de huidge situatie toen er een nieuw Rehobothgebouw was herrezen en de Soos eindelijk haar eigen stekkie kreeg. We hebben al 400 foto s maar er zijn er veel meer gemaakt. Stuur ze gecomprimeerd naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en meld je aan. 

                                             Het allereerste Dynamo journaalHonselersdijk 8 maart
- Het eerste videoverslag van de huidige stand van zaken over de reünie is in een kort en bondig journaal van 5 minuten verwerkt. We willen nu elke maand tot aan het moment supreme een nieuwe update op video verzorgen. Hierboven staat een foto van het oude Rehobothgebouw, waar het Soosleven zijn wieg heeft gevonden. Met dank aan Henk van der Plas voor zijn ruime bijdrage aan dit Soos archief. Het journaal is hier te zien. En de laatste 100 foto 's staan er nu ook bij.

                      Binnenkort eerste Dynamo reunie journaal

Honselersdijk 5 maart - Over een aantal dagen gaan we beginnen met het eerste Soos Dynamo journaal op Westlandmovies.nl. Middels dit (video)journaal willen we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen voor dit grootse feest wat op 5 September gehouden gaat worden. Elke maand krijgt u een video te zien waarin onze reporter(s) verslag zullen doen. Omdat er behoorlijk wat informatie is, leek dit de beste optie en het is leuk voor de afwisseling.
Vandaag hebben we weer meer dan 200 foto 's binnengekregen van het Oude Rehobothgebouw, het tijdelijk verblijf in het toenmalige oude SVH kasteel en de activiteiten op de huidige locatie. Dit weekend worden nog eens 100 oude pasfoto 's geplaatst.

Hou de journaals goed in de gaten de komende tijd. Dat wordt lachen!!!
                                         Opzet van reunie kan op twee manieren

Honselersdijk 1 maart - Nog een half jaartje en het feest kan beginnen. De opzet tot nu toe is om zowel het Rehobothgebouw als uiteraard de Soos zelf te gebruiken tijdens de reunie. Waar we wel echter mee te maken hebben is dat voor beide locaties er wel een bezetting nodig is. De koster van Rehoboth en zijn assistenten zullen tijdens het feest alles binnen het Rehobothgebouw verzorgen en voor de muziek is er een drive inn discotheek gereserveerd.
Voor het Soosgebouw is nog geen oplossing gevonden. Een mogelijk alternatief is om met wat ex DJs van vroeger daar de muziek te verzorgen, maar dat is afhankelijk van het animo. Meestal is tijdens een reunie van zolang geleden het zo leuk om met elkaar wat bij te kletsen, dat teveel rompslomp er omheen alleen maar moeite voor niets is.

Wie het toch leuk vind om de Soos open te hebben met muzikale verzorging tijdens de reunie, kan zich aanmelden hiervoor door een mailtje te stoppen in de brievenbus links. Tot nu toe lopen de aanmeldingen nog niet storm maar al veel mensen zijn op de hoogte. Blijf jezelf aanmelden als je dat nog niet gedaan heb. Voor anderen is dat vaak een reden extra om te komen.
                                    De eerste 119 oud leden weer te bezien                      

           

Honselersdijk 11 februari - Het was een hele klus maar we hebben tot op heden uit de oude kaartenbak ruim 200 foto 's kunnen scannen op de computer. (Monnikenwerk) En ja, herken je deze mensen nog van vroeger? We hopen volgende week nog meer foto 's geplaatst te hebben. Als later jouw foto daar niet bijstaat, stuur hem dan op in de brievenbus.
Deze Henk van der Plas die hierboven staat, heeft overigens nog veel oud materiaal van vroeger waaronder de politie die op de geblakerde resten van het oude Rehobothgebouw stond eertijds. Toen was Honselersdijk in opschudding vanwege de brandstichting.
Stuur ook jouw oude foto s wat met Dynamo te maken heeft in. Wij zullen er een prachtig geschiedenisboek van maken op Honselersdijkers.nl.                                          


                                                  Herinnert u zich dezen nog?

Honselersdijk 27 januari - Nu alle leden op de lijst staan wordt het tijd voor wat oude gezichten. We hebben er al een aantal bij elkaar gezet maar de bedoeling is dat alle foto 's apart erbij komen in het Dynamo fotoboek. Meer reunie foto 's zijn voortaan hier te vinden. 

Dat de reunie niet opgemerkt is gebleven werd dit weekend duidelijk. Roger Gohlike meldde zich aan.......in bijzonder slecht Nederlands. Hij schijnt op dit moment in Mallorca te wonen, maar wil er graag bij zijn de 5e September. Hij woont al 25 jaar in het buitenland zo liet hij weten. Roger is de 3e van rechts de bovenste rij. Hij woonde een tijdje in de flat in de Patrijslaan.

Ook hebben meerdere mensen nog oud fotomateriaal thuis liggen. Wie het kan scannen op zijn printer wordt dat aangeraden. Vervolgens comprimeren in een document en dan mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


                                               Lijst staat er helemaal op

Honselersdijk 3 Januari -
Alle namen van de ledenlijst staan nu op de site; dat wil niet zeggen dat we alle namen al hebben. Al een paar keer zijn nieuwe namen aangedragen. Wie zich nog niet heeft aangemeld kan dat hier doen. De foto s van toen gaan we binnenkort plaatsen.
                                              Aandeelhouders gezocht

Honselersdijk 21 December -
De Ledenlijst staat bijna helemaal op de site vermeld. Deze week kregen we weer nieuwe namen erbij van mensen die wel kwamen maar niet in de ledenlijst vermeld stonden. Zo gaan steeds meer mensen meedenken met de opzet en invulling. We zoeken nog oud materiaal van eertijds en een aantal mensen heeft al toegezegd dat ze binnenkort oude foto s zullen opsturen. Die worden dan hier geplaatst.

Heeft u nog oude foto s of misschien wel filmateriaal liggen, stuur het op naar de redactie of plaats het op westlandmovies.nl/home. Hoe meer hoe beter. Wordt aandeelhouder van deze grote reunie en kijk eens in oude prentboeken of u nog wat tegenkomt. Henk van der Plas heeft ook nog het nodige archiefmateriaal en wij hebben hem verzocht de geschiedenis van Soos Dynamo op een rij te zetten. Ook uw verhaal is welkom.

                                            Sta jouw naam erbij?

Honselersdijk 13 December - De ledenlijst is nu rond de helft op de site gezet. Regelmatig melden mensen zich aan die wel kwamen maar (nog) niet op de lijst staan of stonden. Het loopt nog niet echt storm, maar we merken wel dat steeds meer mensen op de hoogte zijn van deze grote jaren 80 reunie die op zaterdag 5 September 2009 gehouden gaat worden.Voor alle duidelijkheid is aanmelden verplicht in verband met de grootte van opzet en vol is vol. Meer info hieronder en op de reunie pagina 2009 links. De lijst tot N is al geplaatst. Meer info hier


                                         Lange lijst van leden op aparte pagina

     

Honselersdijk 30 November - Het heeft even geduurd maar de kaartenbak met oud leden van Soos Dynamo ligt bij de redactie. Alles in keurige volgorde en zelfs nog pasfoto 's van de jongeren van toen. Van D tot Z staat alles erin , A B, C en F ontbreken helaas. We zijn al dus begonnen alle namen handmatig in te voeren, (waar zijn we in hemelsnaam aan begonnen) en bij het inkijken kwamen we al namen tegen waarvan je dacht; 'O ja die ken ik ook nog.' Kortom het gaat echt leuk worden. Net als met de klassenreunie zullen we alle ingeschrevenen dikgedrukt vermelden en wordt uw hulp gevraagd in het zoeken naar de oud leden. Uit het hele Westland en zelfs Den Haag kwamen de mensen om de Soos te bezoeken. De geboortedatum varieert van 1959 tot 1975 in grote lijnen.

Een paar mensen hebben al oud materiaal beloofd. Stuur dat op aan ons en wij plaatsen het in een map in het grote fotoboek, wat nu nog leeg is. Geschat wordt dat het toch zeker om 300-400 mensen gaat die geregistreerd staan. De ledenlijst zullen we per categorie en gedeelte voor gedeelte op de site zetten. Intussen, gewoon blijven aanmelden als je het nog niet gedaan hebt.
Ook zullen we later wat oude foto 's scannen en die op de site zetten. Ra ra wie zijn het? De lijst staat vanaf heden op een aparte pagina.


                                                Datum reünie is bekend
 
Honselersdijk 12 Oktober - In overleg met de beheerder van het Rehobothgebouw is besloten om als prikdatum zaterdagavond 5 September te nemen. De keuze was ook nog om een week eerder of later maar dat kwam minder goed uit. Wie er dus bij wil zijn moet zich aanmelden daarvoor op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dat is de verplichte voorwaarde zodat we weten hoeveel mensen er al willen komen. Voor het gemak is het ook goed om een account aan te maken zodat we via massmail u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen.
 Alleen stemmen op de Poll rechts is dus niet voldoende. Uw naam moet geregistreerd staan alhier. Vrijdag gaan er 5000 flyers de deur uit in de regio waar we ook aandacht voor de reünie vragen.


Honselersdijk 9 Oktober - Wat zijn de plannen in grote lijnen nu? We hebben contact gehad met een bestuurslid van Dynamo en in overleg daarmee de volgende mogelijkheden bezien. Aangezien we de jeugd daar ook op de zaterdagavond zijn eigen plezier niet willen ontnemen, lijkt het ons het beste om de laatste zaterdag van Augustus of de eerste twee zaterdagen van September 2009 als prikdatum te nemen voor de reünie. Dan is het seizoen nog niet begonnen voor de jongeren en heeft niemand last van elkaar. Wel hebben we aangekaart of de huidige bezoekers eventueel mee willen doen aan de organisatie van het geheel als ze het leuk vinden.

  Er is een limiet gesteld van 400 man die er maximaal mogen komen. Dat past niet in de Soos maar we willen ook het Rehobothgebouw erin betrekken. Verdere invulling van de avond staat nog in de steigers. 400 man lijkt veel maar gezien de vele bezoekers uit de jaren 80 is dat niet zo. Reservering is wel de voorwaarde en vol is vol. Stuur een mail in de brievenbus links om te laten weten dat je wilt komen en met hoeveel en meld je aan als member van deze site door een account links aan te maken. Dan kunnen we je makkelijker mailen en je op de hoogte houden van alle vorderingen. Wordt vervolgd.


                                               Laatste stand van zaken


Honselersdijk 27 September - De eerste informatieronde voor ons zit erop. Aangezien we vorig jaar al melding gemaakt hadden op de site dat er een reünie zou komen, voelden een aantal mensen zich gepasseerd, en lieten dat merken per mail. Het ging echter om een voornemen en het was nog niet duidelijk hoe we dat zouden doen, vandaar deze volgorde.
Wij van Honselersdijkers.nl hebben zelf het initiatief genomen om deze reünie op te gaan zetten, daar was misverstand over ontstaan. De klassenreünie van 20 September was een test voor deze grotere reünie. 

                                                     Soos Dynamo Bestuur

Met het bestuur van de Soos gaan we in ieder geval binnenkort verder praten over de opzet van de plannen. Zij weten al iets meer van onze plannen en zodra we overlegd hebben zullen we meer informatie over alles geven.

                                                             De harde kern

In gesprek met één van de mensen van het eerste uur, Henk van der Plas, is ons duidelijk geworden dat er nog heel wat vooraf is gegaan aan het ontstaan van de Soos Dynamo. We zullen de komende tijd uitgebreide aandacht besteden aan de geschiedenis van de Soos die in 1980 is opgericht. Wie nog verhalen of foto 's heeft kan die mailen naar ons. Ook kan hieronder een reactie worden achtergelaten. De laatste updates zullen we hier plaatsen en de oudere berichten staan voortaan op de 'Soos Dynamo reünie 2009 ' pagina. Aangezien het nog ruim een jaar duurt voordat het begint, en er veel mensen op af zullen komen, willen we ruimte geven voor alle inbreng. 

                                                    De eerste reclamegolf

We zullen binnenkort in een gedeelte van het Westland huis aan huis ruim 5000 flyers verspreiden met een oproep aan alle oude leden van de Soos om zich aan te melden middels een membership op deze site. Iedereen die erbij wilt horen moet dan een account aanmaken, dan kunnen wij via een grootschalige mail iedereen op de hoogte hoduen van de ontwikkelingen. Verder zullen we de 109 leden die we al hebben op de hoogte stellen van de voornemens. Op het forum is een speciale link ingericht voor alle reacties.

De Intertainers. 


                              Soos Dynamo reunie in verkennende ronde


Honselersdijk 10 September- De voorbereidingen zijn begonnen voor de grote reunie van Societeit Dynamo uit de woelige tachtiger jaren. We zullen eerst wat meer informatie zelf inwinnen rondom de mogelijke opzet en de tips die we binnenkrijgen van mensen die ervaring hebben binnen de evenmentenwereld. Vervolgens willen we later in overleg met het bestuur van de Soos tot een definitief besluit te komen hoe we het allemaal in kannen en kruiken kunnen plaatsen. 
                              

In de jaren '80 was Soos Dynamo het verzamelpunt van veel Gereformeerde kerkjongeren plus aanhang, om gezellig samen te komen onder het genot van muziek en een hapje en een drankje.
Daarin is in de tussentijd een hoop veranderd. Momenteel is Dynamo een club van jongeren tussen de 12 en 16 jaar die op de vrijdagavond  zichzelf meer op een creatievere manier vermaakt.
             

                                                                 De opzet

Iedereen die in de 80 er jaren in de Soos kwam en zin heeft om bij die grote reunie aanwezig te zijn kan zich vanaf heden via deze site aanmelden. Tevens zouden we graag willen weten of de oude jocks van toen, nog animo hebben om op die avond nog eenmaal een beperkte tijd te draaien. Oude bekenden van toen waren o.a. John Vink, Martien Honselaar en Arie Zevenbergen. Dus wat moet je doen?
Meld je aan als member van de site zodat wij middels mass mails iedereen van de ontwikkelingen op de hoogte kunnen houden. De exacte datum staat nog niet vast maar staat gepland tegen het einde zomervakantie 2009, begin nieuwe seizoen.
Wie nog aanvullende ideeen heeft over deze unieke avond kan dat bekendmaken via e-mail of belletje (zie homepage). Op het forum kan je reageren als member maar ook direct hieronder. Wie zich aangemeld heeft, heeft recht op een toegangskaart die we voor deze gelegenheid laten drukken. Er zijn slechts een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar dus wacht niet te lang; vol is vol.


De Intertainers.
Laatst geupdate op ( Thursday 19 November 2009 )
 
 
   
 
© 2019 HONSELERSDIJKERS.NL... De informatie en preventie website voor de Honselersdijker
Deze website is u aangeboden door Frank Bokhorst.