Home

Login

Statistiek

Bezoekers sinds 2008
Totaal unieke bezoekers: 724932
Bezochte pagina's: 4053099
Aantal members: 1883

Gegevens per maand
Bezoekers deze maand: 15989
Pagina's deze maand: 36935

Wie zijn er online?

We hebben 2 gasten online

RSS

Goede opkomst reunie School met den Bijbel E-mail
Geschreven door harry schonewille   
Tuesday 11 May 2010
Honselersdijk 19/06/2010 - Ondanks dat het Nederlandse elftal zaterdagmiddag voor het WK moest voetballen is de reunie van het 100 jarig jubileum van de voormalige School met den Bijbel goed bezocht.

Vele oud leerlingen uit de 20e eeuw waren op deze unieke reunie afgekomen om elkaar na zoveel jaren weer eens te zien. Ook waren de twee ex directeuren dhr. Koenen en Vrijenhoek en juffrouw Withaar aanwezig.Bij de entree kregen de bezoekers een consumptiebon en kon men in de gangen oude klassenfoto s bekijken. In een lokaal draaide een oude schoolfilm van toen en voor de voetbalfanaten was in een ander lokaal een tv neergezet.

Natuurlijk kwamen er tijdens de gesprekken die er werden gevoerd prachtige verhalen naar boven. Een oud leerlinge schoot nog het volgende te binnen.
'Wij moesten vroeger de stoelen aan het einde van de dag op zijn kop op de tafels zetten. Nu was er 1 stoel bij die er wel apart uitzag. Er zat allemaal groen spul onder de stoel. Het bleek te gaan de de persoon in kwestie zijn purken uit zijn neus onder zijn stoel smeerde. Lekker fris zeg.!'


De sfeer zat er overigens goed in; het was een komen en gaan van mensen. Geschat wordt dat tussen de 200-300 ex leerlingen de reunie hebben bezocht. Bij de uitgang kreeg iedereen een mok en een krantje van de school mee. Een aantal foto 's van de dag die tussen 11.00 en 15.00 gehouden werd staan al op de site. Wie zelf nog leuke kiekjes heeft kan ze mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dan zetten we ze erbij met naamsvermelding.

De video van 9 minuten zal pas na het weekend worden geplaatst in verband met onderhoud aan de pc.
Geef een reactie op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties geven.
Log in of registreer.

Laatst geupdate op ( Monday 29 July 2013 )
 
< Vorige   Volgende >
 
   
 
© 2019 HONSELERSDIJKERS.NL... De informatie en preventie website voor de Honselersdijker
Deze website is u aangeboden door Frank Bokhorst.