Home

Login

Statistiek

Bezoekers sinds 2008
Totaal unieke bezoekers: 719975
Bezochte pagina's: 4011589
Aantal members: 1760

Gegevens per maand
Bezoekers deze maand: 9830
Pagina's deze maand: 30060

Wie zijn er online?

We hebben 1 gast online

RSS

Honderdste boeking 2013 strandrups De Vrijheid E-mail
Geschreven door harry schonewille   
Monday 29 July 2013
 Monster 29.07.2013 - Op vrijdag 26 juli reed strandrups ‘De Vrijheid’ op het strand voor de familie Bruggeling en enkele van hun vrienden.  

 

Mevrouw Bruggeling-Hersbach had de rit had aangevraagd en bleek de 100-ste boeking van het seizoen te zijn. Haar man, die nu afhankelijk van een rolstoel is en ook meereed op ‘De Vrijheid’, was in het verleden voorzitter van het Platform Gehandicapten Monster.

Strandrups ‘De Vrijheid’ is een initiatief van Platform Gehandicapten Westland en speciaal ontwikkeld voor mensen met een lichamelijke beperking: slecht ter been of in een rolstoel. Het voertuig biedt plaats aan acht personen, maar als er rolstoelgebonden personen meegaan, dan is er plaats voor vier standaard rolstoelen en twee begeleiders.Met een snelheid van 5 km per uur, worden korte en lange ritten langs de kustlijn gemaakt, vanaf het dorp Ter Heijde aan Zee richting Hoek van Holland of Kijkduin en terug. Alle chauffeurs zijn goed opgeleide vrijwilligers, die in teams van twee personen het voertuig bemannen. Voor reserveringen, kijk op de nieuwe website www.pgwestland.nl.


Platform Gehandicapten Westland richt zich op de beleidsbeïnvloeding van het maatschappelijke leven in het Westland. De beïnvloeding richt zich op het wegnemen van belemmeringen voor mensen met een lichamelijke functiebeperking, soms heel letterlijk, bijvoorbeeld door de aankoop van rupsvoertuig ‘De Vrijheid’.
Geef een reactie op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties geven.
Log in of registreer.

Laatst geupdate op ( Monday 29 July 2013 )
 
< Vorige   Volgende >
 
   
 
© 2019 HONSELERSDIJKERS.NL... De informatie en preventie website voor de Honselersdijker
Deze website is u aangeboden door Frank Bokhorst.