Home

Login

Statistiek

Bezoekers sinds 2008
Totaal unieke bezoekers: 730381
Bezochte pagina's: 4098378
Aantal members: 1956

Gegevens per maand
Bezoekers deze maand: 16375
Pagina's deze maand: 32842

Wie zijn er online?

RSS

Open monumentendag 2013 E-mail
Geschreven door harry schonewille   
Tuesday 30 July 2013
Westland 30.07.2013 - Heeft u altijd al willen weten hoe het er vroeger in een molen aan toe ging of wilt u een kijkje nemen in gebouwen of monumenten die normaal gesproken gesloten zijn? Dan is dit uw kans.

Op zaterdag 14 september 2013 vindt de Open Monumentendag plaats. Ook in de gemeente Westland zijn op deze dag veel vrijwilligers actief om bezoekers in een van de vele deelnemende monumenten rond te leiden.

Het thema van Open Monumentendag 2013 is Macht & Pracht. Bij Macht & Pracht zal aandacht zijn voor verschillende soorten macht, en de pracht die daar in Nederland uit voortkwam, en ons nog steeds omringt. Te denken valt bijvoorbeeld aan politieke macht, economische macht, rechterlijke macht of kerkelijke macht.

Voor velen wordt dit een verrassend kijkje achter de voordeur, want het Westland heeft een rijke geschiedenis en prachtige monumenten. Boerderijen, molens, kerken en (voormalige) overheidsgebouwen openen hun deuren. Ook is er aandacht voor ons varend en rijdend erfgoed.
 
Met historische exposities, muziek en kunst is er voor iedereen wat te beleven. Op Open Monumentendag 2013 leren we monumentaal Westland nog beter kennen: van binnen en van buiten.
Geef een reactie op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties geven.
Log in of registreer.

 
< Vorige   Volgende >
 
   
 
© 2019 HONSELERSDIJKERS.NL... De informatie en preventie website voor de Honselersdijker
Deze website is u aangeboden door Frank Bokhorst.