Home

Login

Statistiek

Bezoekers sinds 2008
Totaal unieke bezoekers: 724939
Bezochte pagina's: 4053227
Aantal members: 1883

Gegevens per maand
Bezoekers deze maand: 16013
Pagina's deze maand: 37063

Wie zijn er online?

We hebben 2 gasten online

RSS

Westlanders.nu onder cyberattack E-mail
Geschreven door harry schonewille   
Tuesday 30 July 2013

Westlanden 30.07.2013 - Vorige week viel de website Westlanders.nu al enige tijd uit, maar zondagavond werd de site flink gehacked en sloeg de server helemaal op tilt.


Gevolg was dat de site niet meer herstart kon worden en werd het tijd voor versneld groot onderhoud.


Dat stond al in de planning en na de eerste DDOS aanval van vorige keer, waren we al bezig met de geplande vernieuwing. Zondagavond werd duidelijk dat daar iets meer vaart achter gezet moest worden en zijn Arthur en Frank tot in de kleine uurtjes mee bezig geweest. Ook Jurgen Polstra onze provider, heeft zich extra ingezet voor een snelle overgang.


Maandagochtend dachten we de problemen voor het meest gehad te hebben, maar een 3e DDOS aanval legde de nieuwe site opnieuw plat.

Dinsdagochtend probeerden we het opnieuw maar we blijven last houden van, zo laat het zich zien, een cyberhetze tegen de website. Er is reeds aangifte gedaan bij de politie die nu gaat uitzoeken wie erachter zitten., want dit gaat verder dan een geintje.

Voor onze adverteerders betekent het even geen banners online. We zullen de tijd gewoon compenseren die we nodig hebben gehad om de problemen op te lossen. Dit is overmacht waar ook wij niets aan kunnen doen.

De komende dagen blijven de persberichten op Honselersdijkers.nl staan totdat de nieuwe site naar behoren werkt. Meestal duren dergelijke aanvallen een aantal dagen. 


Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bellen tijdens kantooruren 0174 641 914 of Mobiel 06 300 90 416
Geef een reactie op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties geven.
Log in of registreer.

Laatst geupdate op ( Tuesday 30 July 2013 )
 
< Vorige   Volgende >
 
   
 
© 2019 HONSELERSDIJKERS.NL... De informatie en preventie website voor de Honselersdijker
Deze website is u aangeboden door Frank Bokhorst.